In de puree

Meer worsttapijt op http://www.wurstteppich.de/

Over van gisteren: puree van knolselderij, aardappel en grove mosterd. Als rondjes in een ovenschaal gelegd met wat broodkruim en een klontje boter erop. Er eerst nog wat in stukjes gesneden plakjes salami doorgeroerd. De salami hadden we laatst in de Plus van Vrouwenpolder als lunch voor de autorit huiswaarts gekocht. Van die grote plakken waarvan je je afvraagt waarom het geen cervelaat heet. Maar die dus voor knolselderijpuree gemaakt bleek.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: