De tweede helft

Farm products - the kind we raise

Van de tweede helft van een rode kool salade gemaakt: eerst de water, wijnazijn en suiker koken en daar de fijngesneden kool in marineren. Voor het opdienen de kool uitlekken in een vergiet en vervolgens mengen met pecannoten, gorgonzola en gehalveerde druiven. Als je dat in huis hebt, tenminste – ik deed het met geitenfeta, pijnboompitten, rozijntjes en appel.

Geef er apart een dressing bij van een kleine ui, knoflook, mosterd, wijnazijn, honing, zout en notenolie – alles fijngeblenderd, de olie op het laatst in kleine beetjes toegevoegd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: