Koken met Beb

Gisteren twee komkommers in de lengte gehalveerd, van zaadjes ontdaan en er flink zout over gestrooid. Een halve ui, knoflook, koenjit, sambal, gepofte kemirinoten, suiker en gember gevijzeld en in olie gefruit alvorens er een 2,5 deciliter azijn bij te voegen. Komkommers afgespoeld, drooggedept, in stukken gesneden en er de eerst even doorgekookte en vervolgens wat afgekoelde azijn over gegoten.

Vandaag daarbij 4 ons riblappen, in heel kleine stukjes gesneden, eerst aangebraden in olie met ui, knoflook, koenjit, laos, ketoembar, sereh en djintan, daarna met water en santen langdurig laten sudderen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: