Visterrine

Als het terrine is lusten ze het wel! Maak het vooral niet te moeilijk: koop een ons of zes witvis (dit keer waren de scholfilets in de aanbieding) en draai die in de keukenmachine met wat eieren, slagroom, citroensap, peper en zout tot een mooie massa. Stort de massa in een cakeblik, zet het cakeblik in een met water gevulde ovenschaal en laat ‘m in een niet te warme oven iets van 40 minuten garen.

Serveer met saus – bijvoorbeeld van slagroom, veel dille, citroensap en een krummeltje visbouillonblok.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: