Choco-Tofu mousse

zijde_tofu

Creamy, deze onverwachte tofu-toepassing van Janneke. Meng 150-200 gram au bain marie gesmolten pure chocolade in de keukenmachine met een blok zijde-tofu, een paar lepels bruine basterd en wat nootmuskaat. Gekonfijte sinaasappelshil ipv van nootmuskaat, dat vindt ze ook goed.

Zo gepiept, laat de niet te grote porties (machtig!!!) wel minstens een uurtje laten opstijven in de koelkast.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: