Worteltaart

Alleen nog even door de rasp.

Alleen nog even door de rasp.

Maak een beslag van 275 gr bloem, 1 theelepel zout, 3 theelepels kaneel, 2 theelepel bakpoeder, 4 eieren, 250 gr suiker (400 gr in het originele recept, maar dat is nergens voor nodig), 300 ml plantaardige olie, 375 gr geraspte wortels, 125 gr gehakte noten en 200 gr rozijnen.

Bak in een oven van 160 graden in een taart- muffin- of cakevorm tot het bekende satéstokje er schoon uitkomt. Na afkoeling kan er nog een topping van glazuur (met citroensap) of desgewenst roomkaasglazuur overheen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: