Mizunastampot met kaas

mizuna

Mizuna was de ontdekking van dit moestuinjaar: eind februari onder glas gezaaid leverde dit vanaf begin april al oogst op. De bereidingswijzen zijn talrijk: gewokt door de noedels of met tomaat in een groentetaart, rauw gewoon als sla, onder een stukje zalm, of, net als raapsteeltjes, door de stoemp. Maak het in dat geval op smaak met olijfolie, mosterd, blokjes kaas en zout.

En ja, de volgende dag heb je en prima lunch als je wat brood roostert en er een dikke laag opgewarmde stamppot op schept. Schenk er nog wat goede olijfolie over en strooi er wat zeezout op.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: