Oma’s zalmmousse

visvorm

Breng een halve deciliter wijn en een halve deciliter water aan de kook en los er de voorgeweekte vier blaadjes witte gelatine in op. Meng dit door een reeds in de keukenmachine gemaakt mengsel van een een 400-grams blik schoongemaakte rode of roze zalm, 125 gram crème fraîche, een eetlepel citroensap, vier eetlepels mayo, zout, peper en tabasco.

Giet het mengsel in een vorm (liefst een visje, natuurlijk) en laat het afkoelen. Later, na storting, garneren met veel tuinkers.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: