Franse hartige taartjes

Maak snel een deeg van 300 gram bloem, 150 gram boter, een eidooier, zout en wat water en leg het een uur in de koelkast. Bereid een vulling naar keus (geblancheerde spinazie met oude kaas, gepocheerde peer met stilton of gewoon de groente die op moet met een plakje ontbijtspek erbovenop) en overgiet met de door elkaar geklopte 250 ml(!) slagroom, 2 eieren, zout, peper en nootmuskaat.

Bak 25 minuten in op 180 graden voorverwarmde oven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: