Soondubu Jjigae (Koreaanse eiwitbom)

 

1 Tbs. Gochugaru (Korean red pepper flakes) http://amzn.to/1ovcH6U 1 Tbs. sesame oil 2 cloves garlic, chopped 1/4 of yellow or white onion, small diced (approximately 1/4 cup) 2 green onions, divided white and green part, chopped 3 fillets of anchovy in olive oil 4 oz. beef chuck, cut into 1/2-inch cubes 1/2 cup fermented kimchi, chopped 1 1/4 cup beef stock or Korean ultimate stock 1 tsp. salt 11 oz. silken tofu 1 egg Salt and pepper to taste

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: