Vegan udon – shitake, sojamelk, tofu

: Udon noodle : 2 – 3 broccoli : 80g atsuage (deep fried tofu) : 10 – 15g dried shitake mushroom : 20g naganegi green onion : 3g grated garlic : 3g grated ginger : 15g ground sesame : 1 tbsp miso (without dashi for vegetarian) : 1 tsp soy sauce : 230 – 250ml soy milk : 200ml water (→ you get 150ml shitake stock) : Naganegi strips (Shiraga negi) : Dried chili strings (Itogiri togarashi)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: